Hétvégi Ajánlatunk:
Tepertőkrémes kovászos kenyér
Hideg libamáj zsírjában
Paszternák krémleves
Hideg gyümölcs leves csészében
Gulyásleves
Balatoni halászlé
Dörgicsei Kecskesajt grillezve salátaágyon
Tihanyi Pásztor pecsenye
Sertésborda parasztossan
Csirkecomb filé rántva
Csirkemell csíkok saláta ágyon
Borjú "Bécsi" burgonyasalátával
Tihanyi rántott camembert
Fogasfilé roston kapormártással
Fogasfilé Roston " Klasszik"
Fogasfilé rántva
Fogas Orly módra
Fokhagymás pontyfilé
Libazuza pörköl paraszt tarhonyával
Marhapörkölt galuskával
Töltött káposzta
Pincés káposzta
Túróscsusza házi tepertővel
Túrógombóc
Palacsinta variációk
Csárdánkban megtalálhatóak a magyar konyha ízes remekei mellett e tájra oly jellemző halból készült ételek is. A „Tűzpiros” gulyásleves, amit erős paprikával fogyasztanak errefelé, vagy a vasárnapi ebédet idéző balatoni libaleves finom metélttel. Ó de jó…!
A balatoni halászlé lényege, hogy többféle halból készüljön, ez is Csárdánk híres specialitásai közé tartozik. Az igazi húsevőknek ajánljuk a „Tihanyi Pásztorpecsenye” elnevezésű frissen sültünket, ami sertés tarjából készül fokhagymásan.
Nem maradhat említés nélkül a Balaton legízletesebb halfajtája a süllő, vagy más néven fogas, amit egészben és filében is felszolgálunk. Az állandó étlap mellett törekszünk valami újjal bővíteni az ételek választékát, ami a változó napi ajánlatban található meg. Többek között ide tartoznak a koleszterin szegény, magyar mangalicából, szürkemarhából illetve vízibivalyból készült ételkülönlegességeink is. A felszolgált ételek mellé saját készítésű tájjellegű borainkat ajánljuk, amelyek harmonikusan kiegészítik azok élvezeti értékét.
Csárdánkban megtalálhatóak a magyar konyha ízes remekei mellett e tájra oly jellemző halból készült ételek is. A „Tűzpiros” gulyásleves, amit erős paprikával fogyasztanak errefelé, vagy a vasárnapi ebédet idéző balatoni libaleves finom metélttel. Ó de jó…!
A balatoni halászlé lényege, hogy többféle halból készüljön, ez is Csárdánk híres specialitásai közé tartozik. Az igazi húsevőknek ajánljuk a „Tihanyi Pásztorpecsenye” elnevezésű frissen sültünket, ami nyitott karajból készül fokhagymásan.