Heti Ajánlatunk :
Házi sonkatál
Kovászos kenyér , tepertőkrémmel
Hideg kovászosuborka leves
Tárkonyos libahúsgombóc leves
Húsleves májgombóccal
Húsleves kertészlány módra
Balatoni halászlé
Tatárbifsztek
Dörgicsei kekcskesajt grillezve, salátaágyon
Tihanyi rántott Camembert
Sertésborda parasztossan
Rántott tarja burgonyasalátával
Tihanyi pásztorpecsenye
Fogasfilé "Klasszik " roston
Fogasfilé rántva
Szarvas bélszín "Lyoni "módra
Blondee bélszín zöldborsmártással
Csirkecomb filé rántva
Csirkemell csíkok salátaágyon
Marhapörkölt galuskával
Töltött káposzta háziassan
Tihanyi pincéskáposzta
Túróscsusza tepertővel
Citrusos-sütőtöklekváros palacsinta
Túrógombóc
Palacsinta variációk
Csárdánkban megtalálhatóak a magyar konyha ízes remekei mellett e tájra oly jellemző halból készült ételek is. A „Tűzpiros” gulyásleves, amit erős paprikával fogyasztanak errefelé, vagy a vasárnapi ebédet idéző balatoni libaleves finom metélttel. Ó de jó…!
A balatoni halászlé lényege, hogy többféle halból készüljön, ez is Csárdánk híres specialitásai közé tartozik. Az igazi húsevőknek ajánljuk a „Tihanyi Pásztorpecsenye” elnevezésű frissen sültünket, ami sertés tarjából készül fokhagymásan.
Nem maradhat említés nélkül a Balaton legízletesebb halfajtája a süllő, vagy más néven fogas, amit egészben és filében is felszolgálunk. Az állandó étlap mellett törekszünk valami újjal bővíteni az ételek választékát, ami a változó napi ajánlatban található meg. Többek között ide tartoznak a koleszterin szegény, magyar mangalicából, szürkemarhából illetve vízibivalyból készült ételkülönlegességeink is. A felszolgált ételek mellé saját készítésű tájjellegű borainkat ajánljuk, amelyek harmonikusan kiegészítik azok élvezeti értékét.
Csárdánkban megtalálhatóak a magyar konyha ízes remekei mellett e tájra oly jellemző halból készült ételek is. A „Tűzpiros” gulyásleves, amit erős paprikával fogyasztanak errefelé, vagy a vasárnapi ebédet idéző balatoni libaleves finom metélttel. Ó de jó…!
A balatoni halászlé lényege, hogy többféle halból készüljön, ez is Csárdánk híres specialitásai közé tartozik. Az igazi húsevőknek ajánljuk a „Tihanyi Pásztorpecsenye” elnevezésű frissen sültünket, ami nyitott karajból készül fokhagymásan.