Ételkínálat


Hétvégi ajánlatunk:


- Tárkonyos bárány ragu leves


- Bárány comb röszti káposztával , hagymás tört burgonyával

- Rozmaringos bárány gerinc , fokhagymás parajjal, vajas bébirépával,burgonyapürével

- Bárány csülök, röszti káposztával hagymás tört burgonyával

- Bárány paprikás, galuskával

-Resztelt bárány máj, petrezselymes vajas burgonyával

- Ponty filé rántva ,petrezselymes burgonyával
 
  lilahagymás mártással

- Tihanyi mandulás palacsinta





Kedves Vendégeink !
 


2019.04.19-től  nyári nyitvatartás szerint 12.00-től 22:00-ig

Kedd- Szerda kivételével ! Naponta  várjuk kedves vendégeinket !






Tisztelettel: Punk Család

 





                                


Csárdánkban megtalálhatóak a magyar konyha ízes remekei mellett e tájra oly jellemző halból készült ételek is. A „Tűzpiros” gulyásleves, amit erős paprikával fogyasztanak errefelé, vagy a vasárnapi ebédet idéző balatoni libaleves finom metélttel. Ó de jó…!

A balatoni halászlé lényege, hogy többféle halból készüljön, ez is Csárdánk híres specialitásai közé tartozik. Az igazi húsevőknek ajánljuk a „Tihanyi Pásztorpecsenye” elnevezésű frissen sültünket, ami sertés tarjából készül fokhagymásan.

Nem maradhat említés nélkül a Balaton legízletesebb halfajtája a süllő, vagy más néven fogas, amit egészben és filében is felszolgálunk. Az állandó étlap mellett törekszünk valami újjal bővíteni az ételek választékát, ami a változó napi ajánlatban található meg. Többek között ide tartoznak a koleszterin szegény, magyar mangalicából, szürkemarhából illetve vízibivalyból készült ételkülönlegességeink is. A felszolgált ételek mellé saját készítésű tájjellegű borainkat ajánljuk, amelyek harmonikusan kiegészítik azok élvezeti értékét.

Csárdánkban megtalálhatóak a magyar konyha ízes remekei mellett e tájra oly jellemző halból készült ételek is. A „Tűzpiros” gulyásleves, amit erős paprikával fogyasztanak errefelé, vagy a vasárnapi ebédet idéző balatoni libaleves finom metélttel. Ó de jó…!

A balatoni halászlé lényege, hogy többféle halból készüljön, ez is Csárdánk híres specialitásai közé tartozik. Az igazi húsevőknek ajánljuk a „Tihanyi Pásztorpecsenye” elnevezésű frissen sültünket, ami nyitott karajból készül fokhagymásan.



ajanlatkeres

iCC -Carbon Free WebsiteCertificate No.: BCO-20150330-0122

Bővebben...
free company w220

Certificate No.: BCO-20150330-1408


widget 2 140