Ételkínálat



Heti Ajánlatunk :


Házi sonkatál

Kovászos kenyér , tepertőkrémmel

Hideg kovászosuborka leves

Tárkonyos libahúsgombóc leves

Húsleves májgombóccal

Húsleves kertészlány módra

Balatoni halászlé

Tatárbifsztek

Dörgicsei kekcskesajt grillezve, salátaágyon

Tihanyi rántott Camembert

Sertésborda parasztossan

Rántott tarja burgonyasalátával

Tihanyi pásztorpecsenye


Fogasfilé "Klasszik " roston

Fogasfilé rántva

Szarvas bélszín "Lyoni "módra

Blondee bélszín zöldborsmártással

Csirkecomb filé rántva

Csirkemell csíkok salátaágyon


Marhapörkölt galuskával

Töltött káposzta háziassan

Tihanyi pincéskáposzta

Túróscsusza tepertővel


Citrusos-sütőtöklekváros palacsinta

Túrógombóc

Palacsinta variációk




Csárdánkban megtalálhatóak a magyar konyha ízes remekei mellett e tájra oly jellemző halból készült ételek is. A „Tűzpiros” gulyásleves, amit erős paprikával fogyasztanak errefelé, vagy a vasárnapi ebédet idéző balatoni libaleves finom metélttel. Ó de jó…!

A balatoni halászlé lényege, hogy többféle halból készüljön, ez is Csárdánk híres specialitásai közé tartozik. Az igazi húsevőknek ajánljuk a „Tihanyi Pásztorpecsenye” elnevezésű frissen sültünket, ami sertés tarjából készül fokhagymásan.

Nem maradhat említés nélkül a Balaton legízletesebb halfajtája a süllő, vagy más néven fogas, amit egészben és filében is felszolgálunk. Az állandó étlap mellett törekszünk valami újjal bővíteni az ételek választékát, ami a változó napi ajánlatban található meg. Többek között ide tartoznak a koleszterin szegény, magyar mangalicából, szürkemarhából illetve vízibivalyból készült ételkülönlegességeink is. A felszolgált ételek mellé saját készítésű tájjellegű borainkat ajánljuk, amelyek harmonikusan kiegészítik azok élvezeti értékét.

Csárdánkban megtalálhatóak a magyar konyha ízes remekei mellett e tájra oly jellemző halból készült ételek is. A „Tűzpiros” gulyásleves, amit erős paprikával fogyasztanak errefelé, vagy a vasárnapi ebédet idéző balatoni libaleves finom metélttel. Ó de jó…!

A balatoni halászlé lényege, hogy többféle halból készüljön, ez is Csárdánk híres specialitásai közé tartozik. Az igazi húsevőknek ajánljuk a „Tihanyi Pásztorpecsenye” elnevezésű frissen sültünket, ami nyitott karajból készül fokhagymásan.



ajanlatkeres

iCC -Carbon Free WebsiteCertificate No.: BCO-20150330-0122

Bővebben...
free company w220

Certificate No.: BCO-20150330-1408


widget 2 140

 
 

Kapcsolat

8237 Tihany Cser-hegy 9.

Telefon: 00 36 87 448 575
Mobil: 00 36 20 922 62 92
E-mail: ferencpince@gmail.com

Nyitva tartás: Márciustól októberig 12:00-21:00
Péntek-Szombat- Vasárnap